Om oss

Företaget

Stacke Mattssons AB är från början ett familjeägt företag med gamla anor, som idag tillhör AM Stacke Group och ägs av börsnoterade bolaget Amnode AB. Vårt företag ligger i industrimeckat Gnosjö i Småland.

Vi utför automatsvarvning i både stål, rostfritt och mässing, bearbetning av varmpressad mässing samt CNC svarvning och långhålsborrning i stål och gjutgods. Våra kunder hittar man inom olika branscher så som fordon, industri, VVS, kran, skog och energisektorn. Vi levererar runt om i Norden och Europa.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och bred kompetens som uppdateras kontinuerligt i form av utbildningar internt och externt. Sedan hösten 2020 deltar vi i Produktionslyftet, där nya tankar och idéer växer fram kring visionen vilka vi är och vart vi är på väg. Produktionslyftet hjälper till att utveckla vår förmåga att förnya oss och förbättra vår konkurrenskraft med utgångspunkt från våra styrkor och värderingar.

Här på Stacke Mattssons är vi tillsammans ett starkt team med över trettio medarbetare. Där vi värderar dig som kund högt och jobbar för långsiktiga relationer.

Teknik och miljö

Teknik och utveckling går framåt i rask takt och hos oss syns det tydligt i vår maskinpark. Vi har under enbart ett par år utökat med nya maskiner och då främst på vår svarvavdelning. De investeringarna gör det möjligt för oss att kunna fortsätta hålla vår prestanda, kvalité och leveranssäkerhet ut till våra kunder.

Samtidigt får man inte glömma vår miljö utan värna om den på allra bästa sätt. Därför ser vi över allt från våra transporter till att erbjuda våra kunder bra materialval med minsta möjliga spill av råvara. Spånen som blir kvar efter utfört arbete tas till vara och säljs för att åter bli material. Även värmen som kommer ut från maskinerna tas till vara och återförs in i lokalen.

"För vår omvärld, våra intressenter och vår gemensamma framtid".

Stacke Mattssons är certifierad av DNV GL enlig standarderna IATF 16949:2016 samt ISO9001:2015, ISO14001:2015.