CNC-ställare/Operatör

2022-11-22
Just nu söker vi CNC-ställare/Operatör

Vi på Stacke Mattssons arbetar med skärande bearbetning i olika typer av material så som stål, rostfritt, mässing och gjutgods. Tillverkningen sker i CNC-styrda svarvar/fräsar och transfermaskiner.

Vårt företag ligger i Gnosjö och är ett dotterbolag till börsnoterade Amnode AB. Vi är ett starkt team med ett 30-tal medarbetare med bred kompetens och drivkraft. De senaste åren har företaget investerat i ett flertal nya maskiner och vi står i ständig utveckling för att kunna möta våra kunders önskemål och krav.

Tjänsten
Vår svarvavdelning söker nu en driven och kvalitetsmedveten CNC-ställare/operatör, gärna med några års erfarenhet. Du har en bra teknisk förståelse och goda kunskaper både i ritningsläsning och mätteknik. Du talar och skriver svenska flytande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
*    Ställa
*    Producera
*    Maskinuppföljning
*    Verktygsoptimering
*    5S/Förbättringsarbete
Meriterande:
*    Truck och traverskort
*    Erfarenhet av Fanuc styrsystem

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med chans att vidareutvecklas och kunna påverka ditt arbete. Du kommer att få jobba i ett företag som brinner för teknik och där alla har ett bra samarbete med varandra inom organisationen.

Ta chansen att bli en del av vårt team genom att skicka in ditt CV och personliga brev senast 2023-01-31 till 
jobb@stacke.com löpande urval sker. Vid frågor om tjänsten kontakta Per Andersson, 0370-33 16 72.

Varmt välkommen med din ansökan!