Skärande bearbetning

Snabbt och effektivt

Skärande bearbetning är ett snabbt och effektivt sätt att ta fram detaljer i vår maskinpark. Vi kan erbjuda skärande bearbetning i form av svarvning, borrning eller fräsning i olika metaller, både på kapade och smidda ämnen. Vi kan ta fram avancerade detaljer med höga toleranskrav. Dessa körs oftast i stora serier framförallt i någon av våra transfermaskiner men också i flerop. horisontal och vertikal. Vi levererar allt från små till stora detaljer och alltid med samma höga kvalité.

 

Från start till slutprodukt

Vi är duktiga på att kunna se och planera hela processen från start till slutprodukt. Detaljen behöver gå igenom olika moment såsom fräsning, tvättning, montering och packning. Detta är en bidragande faktor till att vi kan hålla en hög leveranssäkerhet ut till våra kunder.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder från att ta fram prototyp till produktion av komponenter. Det är viktigt för oss att idéer och beslut tas tillsammans för att man som kund alltid ska kunna känna sig trygg och vara belåten med oss.

Vår personal uppdaterar vi kontinuerligt med alla nyheter som kommer inom skärande metallbearbetning. För att vi ska kunna fortsätta hålla samma höga kompetensnivå och vara konkurrenskraftiga inom skärande bearbetning.

Kontakta oss